Visie / Missie en waarden

Visie:

Globaljobbing wil de partner bij uitstek worden voor bedrijven en kandidaten. In de complexe internationale markt van meertalige vacatures wil Globaljobbing de standaard zetten, wat betreft kwaliteit, snelle service en betrouwbaarheid.

Missie:

Integriteit. Kwaliteit. Service. Het succes van Globaljobbing is alleen mogelijk door trouw aan deze waarden. Centraal staan de wensen en doelen van zowel onze klanten als onze kandidaten. Zo zorgen we voor de ideale match tussen de bedrijfsdoelstellingen van onze opdrachtgevers en de internationale ambities van onze werkzoekenden.

Onze kernwaarden:

Onze kernwaarden maken duidelijk waar Globaljobbing voor staat en hoe we te werk gaan. Door deze waarden centraal te stellen, verzekeren we een optimale dienstverlening zowel naar onze klanten als naar onze kandidaten toe.

Integriteit
Integriteit staat bij Globaljobbing hoog in het vaandel. Het is een bevestiging van de ethische normen die wij delen en hoe we een relatie aangaan en onderhouden. We houden van transparantie, eerlijkheid en gelijkheid. Het gestelde vertrouwen van opdrachtgevers en kandidaten in ons mag nooit beschaamd worden. In onze ogen is integriteit ook respect hebben voor andere mensen en culturen, voor een andere mening, gedrag en emoties.

Partnership
Onze klanten gaan ons na aan ’t hart. We gaan graag lange termijn relaties aan. Wij nemen de tijd om u goed te leren kennen. Dat doen we onder andere door te luisteren en te begrijpen wat uw behoeften en ambities zijn. Niet alleen opstarten, maar ook uitbouwen en onderhouden van de relatie is ons doel. Ons streven is om de gestelde verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Hierbij staan we ook open voor andere meningen, werkwijzen en voor opbouwende kritiek. Op inspirerende wijze willen wij de wederzijdse belangen dienen.

Servicegericht
Globaljobbing wil meer doen dan dat klanten van ons verwachten. Daarom rennen we net iets harder om iedere keer weer onze klanten te verbazen. We werken met korte communicatie lijnen, zijn transparant en zorgen voor een snelle en concrete service. Wij gaan voor onze klanten door het vuur.

Passie
Wij houden van ons werk! Met volle betrokkenheid, absolute oprechtheid en een enorme dosis aan enthousiasme voeren wij ons werk uit! Wij zijn ambitieus en gepassioneerd en halen hiermee het uiterste uit ons zelf.