Globaljobbing: De wereld ligt voor je open

Wonen en werken in het buitenland spreekt steeds meer mensen aan. Naar een ander land verhuizen is dan ook een heel avontuur. Je komt in een andere cultuur terecht en moet je in een andere taal weten te redden. Een job in het buitenland biedt je veel meer dan werkervaring: het is een levensverrijkende belevenis die ook nog eens goed staat op je cv.

Maar hoe vind je nu vanop afstand de juiste job? Daarbij kan Globaljobbing je helpen dankzij onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk. Globaljobbing begeleidt je van start tot finish: van je ori├źntatie naar de gepaste vacatures, doorheen de volledige sollicitatieprocedure, tot je eigenlijke verhuis naar het buitenland. En ook nadat je bij je nieuwe werkgever gestart bent, staat Globaljobbing voor je klaar. Je kunt daarbij steeds rekenen op persoonlijke begeleiding.

Wil jij met je enthousiasme en motivatie ook graag over de landsgrenzen heen kijken? Mail je gegevens en cv dan naar info@globaljobbing.be, of neem meteen een kijkje in onze vacaturedatabank. Wie weet wacht daar al de perfecte job op jou.