Werken in het buitenland

Wil je graag de wereld ontdekken? Je blik verruimen? In een ander land een nieuwe taal en cultuur leren kennen? Nieuwe vriendschappen sluiten? Of heb je zin in een onvergetelijk avontuur? Dan is een job in het buitenland voor jou de beste keuze!

Werken in het buitenland heeft iets verfrissends. Het vraagt ondernemingsgeest en betekent altijd avontuur. Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om in het buitenland te werken. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak betekent werken in het buitenland een enorme verrijking: met een buitenlandse werkervaring op je cv sta je een stuk sterker op de arbeidsmarkt, en tegelijkertijd is die werkervaring de beste manier om je horizon te verbreden.

Als je op zoek bent naar een job in het buitenland, ben je bij ons aan het juiste adres. Globaljobbing richt zich vooral op Nederlandstalige kandidaten (Belgen en Nederlanders). Wij zoeken regelmatig gemotiveerde mensen voor Nederlandstalige vacatures in Ierland, Letland, Duitsland, Tsjechië, Noord Ierland, Engeland, Spanje en Zuid Afrika. Het vacature-aanbod is heel divers: van customer service tot sales- en marketingfuncties, van financieel-administratieve jobs tot IT.

Bij Globaljobbing vind je niet alleen een uitdagende en voor jou geschikte functie bij een leuk bedrijf. Ons aanbod omvat nog veel meer. Wij zorgen voor een intensieve begeleiding en ondersteuning bij het regelen van praktische aangelegenheden zoals huisvesting, bankzaken, belastingen, verzekering, visum en werkvergunning. Je kan dus rekenen op een complete begeleiding van A tot Z.

Wil je gaan voor avontuur? Kies je voor uitdaging en afwisseling in Praag, Belfast of Londen? Maar wil je je wel volledig op je werk gaan concentreren zonder alle praktische formaliteiten die daarbij komen kijken? Laat alle bijbehorende rompslomp maar gerust aan ons over. Een job in het buitenland? Ontdek gauw je mogelijkheden op onze vacaturebank en meld je aan voor de job van je leven! Globaljobbing, de specialist bij uitstek voor werken in het buitenland!