Werkgevers

Geen bedrijf is succesvol zonder getalenteerde en gemotiveerde werknemers. Met de juiste mensen op de juiste plaats draait uw onderneming niet alleen beter, maar wordt ook de sfeer en teamgeest bevorderd.

Die juiste mensen vinden, is echter geen eenvoudige opgave. Op dit gebied biedt Globaljobbing vakkennis en expertise. Wij nemen u de tijdrovende en dure procedure van het zoeken naar de gepaste werknemer uit handen, zodat u zich kan richten op uw kernactiviteiten. Waar u ook gevestigd bent, Globaljobbing kan u helpen de juiste mensen voor uw bedrijf te vinden. Ons werk is afgestemd op uw wensen en noden. Ook binnen een competitieve arbeidsmarkt waar de gepaste profielen niet voor het rapen liggen, zoekt Globaljobbing voor u de werknemer die binnen uw bedrijf past.

Globaljobbing werd opgericht in 2007. Intussen hebben we meer dan 5 jaar ervaring bij het rekruteren en screenen van meertalige kandidaten voor de vele internationale bedrijven die we tot onze klanten mogen rekenen. De basis voor ons succes is onze wereldwijde expertise en onze grondige kennis van de internationale arbeidsmarkt.

Klanten

Globaljobbing mag heel wat gerenommeerde internationale bedrijven tot zijn klanten rekenen. Het gaat daarbij om heel verschillende bedrijven (van multinationals tot KMO’s) die in uiteenlopende sectoren actief zijn. Deze bedrijven zijn gevestigd in Ierland, Duitsland, Tsjechië, Malta, Cyprus, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika.

Specialisaties

Globaljobbing richt zich specifiek op het rekruteren en selecteren van werkzoekenden met internationale ambities. Een grondige kennis van meerdere talen is essentieel voor onze kandidaten. Onder meer in de volgende sectoren vult Globaljobbing regelmatig vacatures in met getalenteerde sollicitanten: outsourcing / BPO, HR, gaming, marketing & verkoop, telecommunicatie, contactcenters, financiële dienstverlening, IT / ICT en toerisme.

Talen

Globaljobbing biedt vacatures aan voor kandidaten met een grondige kennis van onder meer de volgende talen: Nederlands, Vlaams, Duits, Frans, Noors, Zweeds, Fins, Italiaans en Spaans.

Contact

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking? Wilt u meer weten over hoe we u van dienst kunnen zijn bij de aanwerving van getalenteerde meertalige kandidaten? Neem dan zeker (geheel vrijblijvend!) contact met ons op:

Telefonisch: u kunt bellen naar Jeroen Beks op het volgende telefoonnummer: 0031 413 379 000.

Per mail: wanneer u het klantencontactformulier op deze website invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.