Wil jij wat van de wereld zien? Je horizon verbreden? Proeven van een nieuwe taal, cultuur en land? Nieuwe vrienden maken? Wil jij een onvergetelijk avontuur beleven? Kies dan voor werken in het buitenland!

Werken in het buitenland is iets verfrissends, iets ondernemends en iets avontuurlijks.
Steeds meer mensen kiezen voor een baan in het buitenland. Het rendement ligt zowel in de persoonlijke sfeer als op professioneel gebied. Er is geen betere manier om je blikveld te verruimen en je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Voor werken in het buitenland ben je bij ons aan het juiste adres. Globaljobbing is de specialist in de bemiddeling van Nederlandstalige kandidaten (Nederlanders en Belgen) die in het buitenland willen werken. We hebben regelmatig Nederlandstalige vacatures in Ierland, LetlandDuitslandTsjechië, Noord Ierland, Engeland, Spanje, en Zuid Afrika. De variatie in de vacatures is groot, van customer service tot sales / marketing en van financieel / administratief tot IT.

Globaljobbing zorgt niet alleen voor een passende en uitdagende functie bij een leuk bedrijf, maar we bieden veel meer. We begeleiden en ondersteunen kandidaten zeer intensief bij praktische zaken als huisvesting, bankzaken, belasting, verzekering en visum / werk vergunning. Een complete begeleiding van A tot Z.

Kies jij voor avontuur? Voor een uitdagende en afwisselende functie in Praag, Johannesburg of Londen? Maar wil je wel de zekerheid dat je je volledig op je werk kunt richten zonder je druk te hoeven maken over alle rompslomp daar omheen? Surf dan snel naar onze vacaturebank en meld je aan voor een baan in het buitenland. Want: werken in het buitenland begint bij Globaljobbing!